Call Now Button0252 330 01 01

Otel Özellikleri

13.06.2020 - 31.10.2020

Konum

Tesisimiz Siteler mevkiinde , Marmaris merkeze  3 km ,İçmeler merkeze 5 km ve Dalaman Havalimanı'na ise 95km mesefede konumlanmaktadır .

Oda

-Standart  Oda (21 m2 kadar genişlikte) Minumum 1 kişi, maksimum 2+1 kişi
     Balkon   Twin Yatak   Özel tasarım banyo   Çekyat koltuk   Merkezi klima, şık abajurlar   26”PlasmaTv Uydu & Telefon   Minibar & Oda içi Kasa   Saç kurutma makinesi

-Aile Odası Oda (32 m2 kadar genişlikte) Minumum 2 kişi, maksimum 3+2
      Balkon   Twin Yatak + Sgl Yatak (Tek büyük Oda)   Özel tasarım banyo   Çekyat koltuk   Merkezi klima, şık abajurlar   26”PlasmaTv Uydu & Telefon   Minibar & Oda içi Kasa   Saç kurutma makinesi

-Deniz Manzaralı Köşe Oda (25 m2 kadar genişlikte) Minumum 2 kişi, maksimum 2+1 kişi
      Panaromik deniz manzaralı balkon   King size yatak   Özel tasarım banyo   Giyinme Odası   Oturma köşesi   Merkezi klima, şık abajurlar   32”Led Tv Uydu & Telefon   Minibar & Oda içi Kasa   Ücretsiz çay kahve Setup   Saç kurutma makinesi   Banyo malzemeleri   Vip servis ayrıcalıkları

Genel Tesis Özellikleri

“Elegance Hotels International” Marmaris şehir merkezine en yakın, denize kıyısı olan beş  yıldızlı De‐Luxe Boutique Hotel konumundadır.

Dünya turizm endüstrisi ile en üst standartlarda bütünleşen “Elegance Hotels International”  mimari  projesini,  doğal  yapı  malzemelerini,  en  üst  teknoloji  ürünü  uluslararası  makine,  teçhizat ve donanımlarını, birinci sınıf ve kalitede işçilik, montaj yapılandırması ile inşa edilmek  suretiyle  gerçekleştirmiş;  Akdeniz’in  incisi  konumundaki  Marmaris  doğal  bitki  örtüsü  çevresine, bahçesine, teras ve balkonlarına; böylelikle yörenin eşsiz doğal peyzajı bünyesine,  hücresine yapılandırmıştır.

“Elegance Hotels International”, yerli ve yabancı turistlere aralıksız yılın 12 ayında donanımlı  üstün  nitelikte  hizmet  verebilmesi  amacıyla  konaklama  ünitelerini  de‐lux  tefriş  edilmiş,  donanımlı  standart  oda,  Aile  Odası,  Junior  Suit  ve  Executive  Suite,  Royal  Suite  gibi  standartlarda hizmete almıştır. Turizm Endüstrisinde öncelikli önemli yeri bulunan “kongre  turizmine” yönelik, Akdeniz çevresinde emsali olmayan 450 kişilik bütün kullanım alanı açık,  direksiz, fuayeli, kongre salonu; çok amaçlı kültür, eğlence, sportif gösteri hizmetleri verebilen  çok amaçlı salonlar projede öngörülmüş ve inşa edilerek hizmete alınmıştır.

Spa Welness, Sauna, Türk Hamamı gibi sportif ve dinlenme mahalleri; sahil kesiminde, arka  bahçede 2 adet yüzme havuzları, çocuk yüzme havuzu, modern makine teçhizatla donatılmış  durumda birinci sınıf servisle hizmet vermektedir.

Türkiye’nin  bu  en  seçkin  Turizm  Bölgesinde  bulunan  “Elegance  Hotels  International”  konuklarına geleneksel Türk konukseverliğini çağdaş turizm anlayışı ile birleştirerek sunmakta,  1992 yılından bu yana turizme olan katkılarıyla değerli övgülere layık görülmektedir.

“Üstün Kalitede Hizmet” Elegance Hotels International’ın temel amacıdır. Elegance Hotels  International  bu  temel  amacı  sürekli  kılmak  için;  personel  seçimlerindeki  titizliğini,  personelinin sürekli eğitilmesini ve geliştirilmesini sağlayan bir hizmet anlayışı içinde sürdürür  ve personeline istikrarlı bir çalışma yaşamı sunar.

Elegance  Hotels  International;  dünyanın  en  hızlı  gelişen  sektörü  olan  Turizm  sektörünün  Türkiye’de de aynı hızla ve en üstün kalitede gerçekleşmesinde öncü olmayı hedeflemektedir.

Ücretsiz Aktiviteler

HERŞEY DAHİL AKTİVİTELERİ

Açık Havuzlar (2)  (08.00 – 18.00)                          Fitness Center   (09.00 – 20.00)

Sauna     (09.00 – 15.00)                                        Jacuzzi         (09.00 – 15.00)

Türk Hamamı   (09.00 – 15.00)                              Masa Tenisi       (09.00 – 18.00)

Bilardo            (09.00 – 18.00)                                Safe

Langırt                                                                     Dart

Su Topu                                                                   Buhar odası

Animasyon

Ücretli Aktiviteler

Telefon                                      Fax

Internet                                     Çamaşırhane Servisi

Masaj                                       Doktor

Kuaför                                      Bütün Dükkanlar

İthal  İçecekler & Kokteyller     Oda Servisi

Sahildeki Snack Barda Yiyecekler

Dondurma                               Hanna Beach  A’lacarte Restaurant

Coffee Shop ve Lobby’deki Kurabiye ve Kekler

Su Sporları.                           Su kayağı

Wakeboard                            Muz

Ringo                                    Jet ski

Sürat teknesi                         Parasailing

Doktor                                    Dağ Bisikleti

Araba kiralama                       Bebek bakıcısı

Çocuck

Yüzme havuzu (1 açık havuz)

Çocuk kulübü  (4‐12 yaş arası)  10.00-12.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında hizmet vermektedir .

Oyun bahçesi

Animasyon

Plaj

Tesisimiz ile özel plajımız arasında yürüyüş yolu geçmektedir
     Deniz kenarında üç bloktan oluşan Otel kompleksimiz
     Kum sahil ve denizin ortasında bulunan özel ahşap iskelemiz mevcut  ,denizimiz kademeli derinleşmektedir .

HAVUZLAR

Silence Pool       (09:00 – 18:00)               Chrysantheme Pool       (09:00 – 18:00)

Yeme İçme

ANA RESTAURANT ( Begonville Restaurant )

Kahvaltı      (07.00 – 10.00)                          Öğle Yemeği  (12.00 – 13.30)
    Akşam Yemeği  (19.00 – 21.30)                   Çorba Servisi  (23.00 – 23.30)

BÜYÜK HAVUZ
    Snack Servis      (12.00 – 16.00)                   Çay Saati          (17.00 – 18.00)

ÜCRETSİZ İÇECEKLER ( 09.00 – 24.00 )

İthal içecekler, Minibar(hergün 2 su dışındaki içecekler)ve Tüm Taze sıkılmış meyve  suları, Tüm kutu içecekler, Enerji İçeceği  ücretlidir

Rosa Piano Bar   (09.00 – 24.00)                 Coffee Shop   (09.00 – 24.00)
    Pool Bar              (09.00 – 18.00)                  Beach Bar      (09.00 – 24.00)
    Life Vitamin Bar  (09:00 – 21:00)                   Chrysantheme Beach Bar        (09:00 – 24:00)

ANA RESTAURANT ( Orchide Restaurant )

Kahvaltı   (07.00 – 10.00)                  Öğle Yemeği (12.00 – 13.30)
    Akşam Yemeği  (18.30 – 20.30)        Çorba Servisi (23.00 – 23.30)

Orchide Restaurant Teras
    Snack servis  (12.00-16.00 )             Çay Saati (17.00 – 18.00)

İptal Şartları

İptal & iade değişiklik koşulları; giriş tarihinden 72 saat önce rezervasyon kesintisiz iptal edilip iade yapılır. 48 saat kala gelen iptal taleplerinde ise hastalık, sağlık ve kaza problemleri nedeni ile tarafımıza devlet raporu ibraz edildiği taktirde kesintisiz iptal ve iade yapılabilir. Tarih değişiikliği taleplerinde; güncel fiyatlar üzerinden işlem yapılabilir. Değişiklikten doğan fiyat farkı ilgili misafire yansıtılır.